середу, 20 квітня 2016 р.

Навчання бібліотекарів.

       В Дубенській ЦРБ відбулось навчання працівнииків бібліотек Радивилівського , Демидівського, Дубенського районів та Дубенської МЦБ. з питань створення Центрів обслуговування громадян електронною інформацією.  Активну участь у навчанні прийняли працівники нашої бібліотеки Марія Романюк та Людмила Рутковська. Навчання проводила   Валентина Максимчук, спеціаліст Рівненської обласної бібліотеки.
       Законом України окреслено наступне завдання для бібліотек: «побудову нової моделі надання послуг … бібліотеками, розширення переліку послуг з організації дозвілля населення з використанням новітніх технологій; створення на базі бібліотек державної та комунальної власності центрів обслуговування громадян, основним завданням яких є задоволення потреб громадян у публічній інформації, забезпечення їх доступу до державних та регіональних електронних інформаційних ресурсів, надання консультативних послуг з питань електронного оформлення звернень до органів державної влади».

        Це сприятиме підвищенню якості життя мешканців територіальних громад, розвитку електронного урядування у регіоні, реалізації права кожного громадянина на доступ до інформації.


Немає коментарів:

Дописати коментар