середу, 17 серпня 2022 р.

« Краса та здоров’я: зачіски для жінок »

 

Кожна представниця прекрасної статі прагне завжди виглядати чудово, і в цьому бажанні немає нічого дивного. Адже ні для кого не секрет, що зовнішність має значення як для оточуючих, так і для самого себе. Але як виглядати краще? Звичайно ж, існують найрізноманітніші косметологічні процедури, які допоможуть триматися на рівні. Але що робити, якщо на постійне відвідування салонів краси і модних дорогих бутиків немає ні грошей, ні часу? Є деякі секрети, які допоможуть досягти бажаної мети.

З чого почати ?

Гардероб

Ні для кого не секрет, що зустрічають по одягу. Саме тому ваш гардероб вкрай важливий — не варто його недооцінювати.  Запам’ятайте: одяг має  підкреслювати достоїнства вашої фігури і маскувати недоліки. Не варто сліпо гнатися за модою, так як вона мінлива. Якщо вам не йде коротка спідниця, просто не носіть її. Пам’ятайте, що одяг повинен підходити вам як за фасоном, так і за кольором.  Продумуйте всі можливі комбінації  І не  забувайте про аксесуари — сумочки, сонячні окуляри, шарфи, сережки, браслети та взуття допоможуть створювати вам все нові і нові образи.

Макіяж

Безумовно, макіяж — ще один спосіб підкреслити природну красу. Золоте правило : макіяж завжди знімайте на ніч і не перестарайтеся з ним — все повинно бути в міру і наближене до природнього.

Зачіска

Гарна зачіска здатна повністю перетворити жінку, зменшити вік, підкреслити виразні риси. Вибирайте ті стрижки, укладання яких не вимагатиме від вас занадто багато часу або якихось спеціальних умінь. Попросіть знайомого перукаря або стиліста навчити вас правильно укладати волосся. І, звичайно ж, не забувайте, що вашій шевелюрі також потрібен відповідний догляд.

Користувачка бібліотеки Яна Вахерова, перукар і стиліст за професією,  доброзичливо погодилась прийняти участь у заході «Краса та здоровя: зачіски для жінок »

Вона розповіла про відповідність стрижки до овалу обличчя та провела майстер – клас з щоденного укладання волосся.











Немає коментарів:

Дописати коментар