пʼятниця, 6 листопада 2015 р.

Літературна світлиця.



В рамках мистецького тижня у Дубенському історико-архітектурному заповіднику  5-го листопада було проведено літературну світлицю «Дивосвіт української душі».
Вікторія Ушарук та Любов Пшенична.


Про  те, що творчість немає віку і важливість іі для життя кожного митця , розповіла письменниця Любов Пшенична. Вона звернула увагу молоді на те, що талант присутній в кожної людини протягом всього життя і його можна розвивати завжди: як в молоді роки, так і в зрілому віці.. І це обовязково потрібно  робити. Свій талант художник Богдан Бордецький  виклав у картинах, пропрацювавши все життя викладачем педучилища, а Галина Мосійчук ,самобутній композитор та виконавиця пісень , була лікарем стоматологом, а тепер лауреат багатьох конкурсів та фестивалів. Визнання вони досягли, розпочавши свою творчість уже в зрілому віці. А письменник Микола Оттов, який почав писати художні твори в 60 років, автор декільох великих прозових творів, активно продовжує працювати в тому ж жанрі. Цього року  він удостоєний  міжнародної літературно-мистецької премії імені Авеніра Коломийця за книгу «Провідник».

Микола  Оттов і Ерна  Шевчук.
 
Ерна Ананівна Шевчук, начальник відділу з питань внутрішньої політики Дубенської міської ради, привітала автора та вручила премію. Письменник Микола Пшеничний  представив присутнім юну талановиту поетесу , рівнянку, Вікторію Ушарук, яка  прочитала свій твір – прохання про мир і добробут для рідної України, її дочок та синів.
 
Учасники заходу.

Учні Дубенського НВК «школа-гімназія» активно спілкувались з письменниками і поетами, познайомились з виставкою картин  Богдана Бордецького , поетичними творами Євгенії Комісарук та піснями Галини Мосійчук.

Картини  Богдана Бордецького.
Галина Мосійчук.
Микола Оттов.


Немає коментарів:

Дописати коментар