понеділок, 29 січня 2018 р.

Подарунки для бібліотек.

До Дубенської міської центральної бібліотеки завітали депутат Верховної Ради України Олександр Дехтярчук, представники міської влади на чолі з мером Василем Антонюком та  представник Міністерства юстиції України Ігор Багно.


Під час змістовної бесіди з фахівцями міських бібліотек  гості дізналися, з якими запитаннями звертаються користувачі до бібліотек, яка література користується найбільшим попитом, як часто сучасний відвідувач бібліотеки користується комп'ютерною технікою, і чи не впливає комп'ютеризація бібліотек на  читання книг серед дітей та молоді, так як старше покоління твердо дотримується класичного читання книг і інших паперових носіїв інформації.


Бібліотекарі звернули увагу присутніх, що книга, як і раніше, користується великим попитом серед користувачів, але найбільше серед дітей. Молодь цікавить сучасна література, авторами яких є молоді автори ,такі як Сашко Дерманський, Ксенія Циганчук, Андрій Кокотюха, Люко Дашвар та багато інших. Молоде покоління живе таким стрімким і завантаженим сьогоденням, що змушене активно використовувати різноманітні інтернет-ресурси, читати новини під час руху чи тимчасового перепочинку, використовуючи гаджети. Це допомагає їм займатися самосвітою, вивченням онлайн іноземних мов, постійно підвищувати свю кваліфікацію, іти в ногу з життям.


Ігор Багно та Олександр Дехтярчук розповіли про повернення коштів в державну казну, які були присвоєні Віктором Януковичем. За ці кошти було придбано комп'ютерну техніку, яку Олександр Дехтярчук та Василь Антонюк вручили кожній міській бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар