понеділок, 23 травня 2022 р.

День матері 2022.

У другу неділю травня в Україні відзначається День Матері. Мама - це найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося ми знаємо, що материнське серце все відчуває, про все знає і завжди поспішить нам на допомогу. Бережіть і поважайте своїх мам, бо тільки мами безмежно люблять своїх дітей такими, якими вони є.
Цього року це свято співпало з релігійним святом Жінок-Мироносиць. Серед численного народу, які слухали проповіді Ісуса, була група жінок, що відрізнялися від інших. Вони супроводжували Божественного Вчителя не тільки для того, щоб слухати Його Слово, але й з любов'ю служити Йому. Вони піклувались про нічліг, їжу та пиття, «служили Йому з майна свого» (Лк. 8: 3). Саме ці жінки рано-вранці поспішали до гробу Спасителя з миром і ароматами, щоб помазати тіло Господа. Тому і названі вони мироносицями.

Джерело: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%86%D1%9
Вітаємо зі святом! Миру всім нам!



Немає коментарів:

Дописати коментар