суботу, 5 грудня 2015 р.

Міжнародний день інвалідів


       Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я. І не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть чудові люди, яким завжди потібна  увага,  добре сдово , підтримка і допомога..
        Доброта і милосердя - два крила на яких тримається людство.  Доброта - це уміння співчувати іншій людині, відгукуватися на її горе, яке може спіткати кожного з нас, це милосердя по відношенню до того, хто потребує допомоги, це добре ставлення до всіх людей.
        Доброта людини - у її погляді, лагідних очах, щирій усмішці, привітному слові. Часом нам так не вистачає його! Кажуть, що словом можна і поранити боляче, якщо воно зле і безсердечне, і вилікувати, оживити, якщо воно чуйне та сповнене безмежної доброти. Отже давайте будемо уважнішими один до одного і завжди приходити на допомогу.
                                              
                                                Добрих людей, як завжди, не хватає,
                                                Серце у добрих сильніше болить.
                                                Добрі щедро усім помагають.
                                                І ніколи подяки  не ждуть.



       В бібліотеці діє книжкова виставка  «Не втрачати надію» та проведено годину доброти «Повір у свої сили» .

Немає коментарів:

Дописати коментар