понеділок, 30 березня 2020 р.

Навчання для користувачів з цифрової грамотності за проeктом "Дія. Цифрова освіта".


У Дубенській центральній міській бібліотеці проводяться навчання для користувачів з цифрової грамотності за проeктом "Дія. Цифрова освіта".
Всі зацікавлені особи можуть пройти онлайн-курс безкоштовно в дні роботи бібліотеки, а також отримати індивідуальні консультації щодо реєстрації та дотримання умов навчання на онлайн-платформі за посиланням: http//osvita.diia.gov.ua/.

21 січня 2020 року Міністерством цифрової трансформації України запущено національну онлайн-платформу з цифрової грамотності, яка в мережі інтернет доступна за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.
На онлайн-платформі кожен громадянин зможе безкоштовно опанувати цифрові навички через сучасний формат навчання – освітні серіали за участю експертів та українських зірок.

Українська бібліотечна асоціація 11 січня 2020 року оголосила про співпрацю з Міністерством у сприянні розвитку цифрової грамотності, підписавши відповідний Меморандум. Наша бібліотека долучилася до національної кампанії з цифрової грамотності «Будь на часі» і нададає всім охочим доступ до безкоштовного навчання на онлайн-платформі з цифрової грамотності

Немає коментарів:

Дописати коментар